آموزش طرز تهیه فرنی سیب

آموزش طرز تهیه فرنی سیب

تغذیه تکمیلی یعنی افزایش تدریجی طیف وسیعی از مواد غذایی علاوه بر شیرمادر به برنامه غذاییشیرخوار به نحوی که او هم، به تدریج بتواند حدود یک سالگی از همان غذیی که بقیه افراد خانواده می‌خورند استفاده نماید.

آموزش طرز تهیه فرنی سیب

آموزش طرز تهیه فرنی سیب

از پایان شس ماهگی اکثر شیرخواران علاوه بر شیر مادر، نیازمند دریافت مقداری انرژی اضافی و برخی مواد غذایی و ریزمغذی‌ها هستند. به این دسته از مواد غذایی، غذای کمکی و به این نوع تغذیه، تغذیه تکمیلی می‌گویند.

در این پست برای شما همراهان عزیز طرز تهیه فرنی سیب را آماده کرده ایم.

مواد لازم فرنی سیب

۱ عدد سیب    ۲- یک چهارم پیمانه آرد جو پرک     ۳- سه چهارم پیمانه آب

آموزش طرز تهیه فرنی سیب

آموزش طرز تهیه فرنی سیب

طرز تهیه فرنی سیب

  • سیب را پوست کنده و آن را به تکه های کوچک برش می دهیم.
  • آن را درون قابلمه کوچک ریخته و به آن آرد جو و آب را اضافه می کنیم.
  • آن را روی اجاق گاز قرار داده و اجازه می دهیم به آرامی بجوشد. آن را مرتباً هم می زنیم تا سیب نرم شود و آرد کاملاً بپزد .
  • هنگام پختن به طور مرتب آن را هم بزنید.
  • بعد به آن شیر مادر یا آّب میوه طبیعی را اضافه کنید تا غلظت آن به دلخواه برسد و اگر میل داشتید کمی هم روی آن دارچین بپاشید. بعد از سرد شدن آن را به کودک به عنوان غذای کمکی بدهید.
  • این کمک غذای فرنی سیب مناسب کودک ۶ تا ۸ ماهه می باشد.

نشریه اینترنتی زندگی کودکان


پاسخ دهید